jesscarlsson

Att ta sig vatten över huvudet...

Ja det är något jag är väldigt bra på! 

Jag hade en fruktansvärd natt med Frank natten till idag. Jag ammade Frank runt 23,00 och tänkte att det skulle bli sååå skönt att få sova till typ 02,00 iaf. ICKE! Fetglöm det. Klockan 00,20 vaknar matvraket och ska äta igen... Mitt huvud var lite smått degigt eftersom jag hade hunnit somna men inte hamnat i den där djupa sömnen. Jaja, bara att vakna till liv och mata bebis helt enkelt och somna om sen. GLÖM DET! Somna om var absolut inget alternativ. Frank skulle vara vaken till 01,30. Jag matade honom en sista gång precis innan det. Han snuttade mest men han somnade iaf. Skönt tänkte jag igen. Nu får jag sova till 04,00 minst. ABSOLUT INTE! Nähä då, Frank skulle upp 02,30... Sen skulle han då inte sova mer. Nej, jag fick glatt vara vaken ihop med honom till 05,30. Härligt. Jag gick upp till soffan runt 04,45 och gjorde i ordning frukost och fick helt enkelt inse att det blir ingen mer sömn nu. Jag tänkte ändå där vid 05,30 när bebis äntligen somnat att jag kan blunda en timme eller två på soffan nu innan Leo vaknar. Han sover ju säkert till 08-09... HAHAHA. NEJNEJNEJ!!! Leo vaknar glad och pigg klockan 06,15. Precis när jag lagt mig skönt nerbäddad i soffan med min värmekudde och ska blunda så står han framför mig i vardagsrummet och undrar om vi ska kolla film eller bygga med lego. Jag tänkte att högre makter driver med mig och jag förstår inte vad jag gjort för att förtjäna detta. Jaja, det var bara att bita ihop och slänga in en film att se på. Jag försökte blunda lite under filmens gång men då blev Leo irriterad för att jag inte tittade på "bion" ihop med honom. KAFFE! MÄNGDER AV KAFFE har jag hällt i mig idag.

Bild från i natt. Bebis somnar gärna på min axel men sen vaknar han direkt när jag lägger ner honom i nästet. Jag hoppas verkligen att det ska gå över. Jag får försöka hitta en skön position annars och sova med honom på mig. 

Det har ändå gått bra idag. Leo har varit på superbra humör och Frank har varit nöjd så fort han har fått äta och en ny blöja. Det blev dock en väldigt lång dag innan Henrik kom hem eftersom Leo vaknade så tidigt. Han har dock skött sig otroligt bra på egen hand. Han är så duktig när det gäller att bygga lego och annat kreativt och jag vet inte vart han har fått det ifrån. Jag är inte kreativ för fem öre. Henrik är inte speciellt kreativ heller. Leo ville sitta ifred i köket och bygga med plusplus innan. Han sa att jag kunde lägga mig och vila med Frankan på soffan medan han byggde. Sagt och gjort. Jag gick och la mig lite skönt på soffan och slötittade på TV och samtidigt hörde jag hur Leo nynnade lite ute i köket. Det dröjer inte mer än 20 minuter kanske så kommer han in här och visar vad han har fått ihop. 

Ser ni Minionen i mitten? Hur duktig är han inte då? Han bara gör det från huvudet liksom. Ingen mall, ingenting. 

Eftersom allting gick så bra här hemma och tröttheten inte hade hunnit kicka in på riktigt så fick jag en idé vid 13-tiden. Jag tar med mig båda barnen och åker till apoteket bara. Jag skulle ha en salva till Franks öga för det har varat lite sen han föddes. En smidig och lagom liten resa att göra första gången med båda barnen. YES, jag slängde på båda barnen kläder och packade in dom i bilen för att åka en kort sväng till apoteket och hade räknat med att vara hemma innan 14 igen. Jag tog mig vatten över huvudet kan man säga. Det blev inte alls bra. Dock inte mitt fel egentligen. Vi hämtar ut ett paket på posten först innan vi går till apoteket. Frank sover i babyskyddet och Leo är fortfarande glad och lugn. Vi kommer till apoteket och där börjar helvetet. Den salvan jag hade fått recept på fanns inte. Inte ens att beställa. Apotekaren skulle då fixa en annan salva men var tvungen att få tag i läkaren på BVC först. Jag vet inte varför vi inte bara kunde kommit tillbaka imorgon men han sa att vi skulle gå runt lite och vänta så skulle det fixa sig fort. Apoteket är ingen rolig affär för en 4-åring. Leo börjar tappa tålamodet och börjar gnälla. Jag kollar på apotekaren som uppenbarligen har problem då han inte får tag i någon läkare. Det har nu gått ca 15 min och ingen salva än. Jag börjar svettas och Frank börjar nu vakna. NEJNEJNEJ! Detta händer ju inte. Jag har sådan otrolig otur. Leo blir mer rastlös och ska hålla på att clowna sig i butiken. Han välter ner saker från hyllor och bara skrattar när jag säger till honom. Svetten bara rinner på ryggen och i pannan på mig och jag börjar få smått panik. Hur svårt ska det vara att få den där jävla salvan?? Tillslut, efter ca 30 min så får vi väl äntligen en salva som vi kan använda. Jag betalar glatt och vi får äntligen gå därifrån. Leo bara gnäller för han vill inte åka hem igen och Frank börjar bli ledsen. In i bilen fort nu tänker jag. Packa in barnen och åk hem och lämna aldrig hemmet igen. Fy fan. När jag satte mig i bilen var jag så svettig och stressad av situationen så jag började gråta en skvätt. Leo lugnade sig och blev glad när han fick syn på att pappa var hemma när vi kom hem. Vi var hemma vid 14,20. Det blev en hemsk utflykt. Den lilla trippen som skulle gå så smidigt blev snabbt en mardröm. Jag skulle bara snabbt in på apoteket och tillbaka men jag lär mig visst aldrig att ingenting ska gå riktigt smidigt i mitt liv... Jaja, jag klarade det och barnen klarade sig men man blir ju så stressad alltså. 

Nu har Frank somnat här jämte mig och jag tänkte försöka göra mig redo för sängen jag också. Idag har jag faktiskt väckt honom för matning lite oftare och hoppas på att slippa mata så ofta i natt. Han har varit vaken betydligt mycket mer än vanligt på dagen idag så hoppashoppashoppas att jag kan få sova lite i natt. Iaf 2 timmar i sträck hade varit skönt. 

På dagarna sover denna killen skönt iaf.

Min fina stora kille <3 

Hoppas ni alla har haft en underbar dag <3 Nattinatti!

LOVEYOUALL

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas