jesscarlsson

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

Idag är det ingen vanlig dag för det är ju MIN födelsedag! Wiiihooo. Underbart. Jag har knappt sovit alls i natt på grund av värkar. jag var så säker på att vi skulle åka in och föda nu på morgonen men det har lagt sig igen. Jag har dock aldrig någonsin i mitt liv haft så ont tidigare som jag hade i natt. Jag bara satt på toaletten med en hink framför mig för jag hade så ont i magen och mådde illa samtidigt. Kan han inte bara komma ut nu? Jag ska dammsuga och ta en promenad idag så får vi väl se om han ger sig sen. 

Jag är så otroligt förbannad med för jag har inget nät på telefonen. Jag kan alltså inte ringa, sms eller ta emot samtal. Lite jobbigt om det händer något men jag har ju wifi här hemma så kan skicka till Henrik på Facebook. Han har lovat att ha koll på sin mobil idag ifall ifall. Comviq har legat nere sen igår så om ni har försökt skicka eller ringa så vet ni varför jag inte svarat. Jag hoppas dom löser detta snart om jag skulle behöva ringa typ förlossningen. Så typiskt alltså. Det ska ju bli storm senare med så det hade varit skönt med en telefon. 

Nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag passa på att ladda både mobil och dator ifall strömmen går på dagen sen så jag har något att roa mig med ;)

Min största önskan idag är att Frank vill titta ut. Håll alla tummarna nu. Jag känner att det verkligen är något på gång. 

GODMORGON FRÅN FLODHÄSTEN <3 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas