jesscarlsson

Inget jag dör av

Det blir nog inte så mycket mer än sängen idag. Jag har fortfarande mycket molvärk men inget som blir värre. Värmekudde och alvedon fixar det mesta. Jag har fortfarande riktigt irriterande hosta med. Lungorna känns helt ömma efter allt hostande. Annars känns det som om resten av förkylningen är bättre faktiskt. Jag har dock snutit sönder min näsa så jag har massa småsår under näsan. Det svider! Inget jag dör av dock ;) 

Idag är det äntligen dags att slå på TV:n vid 20 och bara njuta! Det är ju Jul med Ernst!! ÄNTLIGEN! Så mysigt. Jag ska duka upp massa gotta och bara njuta av Ernst i en hel timme :) Det ser jag fram emot. Imorgon är det min födelsedag. 26 hela år fyller jag då. Kanske att Frank kommer då? Det hade varit lite coolt och ingen dålig födelsedagspresent heller. Vi har absolut inga planer för imorgon. Kanske äta lite gott. Det går inte planera så mycket annat. Jag orkar inte göra så mycket annat heller. Jag hoppas ju att jag föder ut bebis men om inte så får vi försöka lyxa till det lite här hemma. 

Nu ska jag försöka ta tag i mig själv och kanske stiga upp ur sängen och få något vettigt gjort. Dammsuga kanske? Vika lite tvätt. Sånt roligt. Snart kommer killarna hem igen. Skönt.

Glöm inte det viktigaste idag! Ernst på tv4 klockan 20 :D

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas