jesscarlsson

Laddar upp

Godmorgon Torsdag!

Vilken natt jag haft. Så otroligt konstiga drömmar. Massa monster och dödsfällor samtidigt som det varit bra stunder mitt i också. Konstig natt iaf. Jag har vaknat flera gånger av smärta i ljumskarna. Mest i höger ljumske. Det drar och nästa krampar. Jättejobbigt. Jag har fortfarande ont. Känns som jag behöver gå på toaletten men det händer ju inget där. Vi får väl se om det blir värre. Jag har haft lite molvärk samtidigt så det kanske är något på gång. Jag orkar inte tänka längre än så. Nu har jag verkligen ändrat inställning här ;) Han kommer när han kommer ;) Jag orkar inte tänka mer på det för jag blir tokig.

Idag ska jag ligga i sängen och bara kolla på massa olika romantiska komedier. Det är min plan för dagen. Om inget annat händer. Min förkylning börjar bli lite bättre. Bara lite hosta  och lite snor kvar. Jag vaknade idag och var DÖHUNGRIG! Laddade upp med allt möjligt som vi hade hemma :D Så gott! Nu är magen full och jag är redo för att lägga mig skönt i sängen. Hoppas smärtan släpper i höften/ljumsken bara för den är riktigt obehaglig. Det känns som någon drar i högra ljumsken. Hela magen känns lite öm idag. Han bökar så där inne så det är väl därför. Han blir ju inte mindre precis ;) 

Dagens megafrukost

Hoppas ni iaf får en underbar torsdag! Idag ska jag vara bättre på att uppdatera här. Jag var bara så otroligt trött igår så jag bara sov. Jag behövde det. Jag mår ju bättre nu ;) 

Puss och kram 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas