jesscarlsson

Avundsjuka

Gdomorgon måndag. Då var man vaken tidigt igen. Jag har knappt sovit i natt alls för jag har dragit på mig ännu en fruktansvärd förkylning. Det känns som om hela huvudet är sprängfullt med snor. Det trycker både i öron, bakom ögonen, under tänderna och i hela huvudet. Näsan är SÅ täppt och halsen gör otroligt ont. Jag hoppas verkligen det går över fort. Det sägs ju att förlossningen väntar till kroppen känner sig som bäst och tro mig, min kropp känner inte sig som bäst för tillfället! 

Herregud vad det blåste här i natt! Det var snöstorm i en kort stund. Det var mysigt faktiskt att ligga inne i sängen och höra stormen vina utanför fönstret och se snön falla. Äntligen lite vinter. Tyvärr är den ju nästan borta redan men det var lite kvar så Leo fick se lite snö nu. Hoppas det kommer mer. Han är ju i den åldern då snö på vintern är riktigt roligt. Snögubbar ska byggas, pulka ska åkas och korv ska grillas ute i snön. Vi får hoppas på att det blir en vit jul! 

Så här såg det ut utanför mitt köksfönster i natt :) 

Frank lyser med sin frånvaro fortfarande. Det enda som jag får på nätterna är förkylningar... Det finns inte mycket att vara avundsjuk på mig för just för tillfället. MEN det finns EN sak. 

Jag kan bädda ner mig här igen. I nybäddade lakan, lite frukost på sängen, nyheterna på TV och värmekudden jämte mig. 

Lite avundsjuka bli ni va? ;) 

Hoppas ni får en fin dag och att det inte blåser allt för mycket där ni finns <3 

GODMORGON 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas