jesscarlsson

Det är inte sant...

... jag börjar bli sjuk igen!

Ja, inte konstigt jag känt mig lite hängig. Det verkar som om jag börjar bli sjuk igen. Jag har både feber och skav i halsen. Mitt immunförsvar måste vara det sämsta någonsin. Jag ska snart gå och lägga mig i sängen och hoppas på att kunna sova. Jag har både halstabletter, alvedon, nässpray och näsdukar uppdukat vid nattduksbordet ;) 

Jag har trots lite sjuka haft en supermysig lördag. Jag och Leo har haft det riktigt mysigt medan pappan har städat ;) Vi slog oss ner i soffan innan och kollade på Polarexpressen och åt lördagsgodis. Vi tände både brasan och massa värmeljus här hemma. Så mysigt! Stjärnorna lyser så fint i våra fönster. Det är så otroligt mysigt med vinter <3 

Jag och Leo hann även rita lite. Jag är otroligt imponerad av hur duktig han är på att både rita och skriva. Han är bara 4 år men skriver riktigt bra. 

Vi orkade inte direkt laga någon mat idag. Vi var så mätta från lunchen på Thaisilk innan så vi körde lite småplock ;) Lite ost och kex. Vitlöksbröd, vitlöksklyftor, vitlöksost ;) Massa vitlök. Hoppas den tar död på förkylningen nu. Jag vill inte vara sjuk igen. Imorgon hoppas jag att jag mår bättre igen. 

 

Nu säger jag god natt och hoppas ni får en fin kväll/natt. 

Love you all <3

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas