jesscarlsson

Förlossning på G?

Jag trodde inte jag kunde bli tröttare men jag blir bara tröttare och tröttare. Jag har nästan sovit hela dagen. Jag orkade mig iväg innan på lite söndagsmiddag hos svärisarna men sen åkte vi hem och jag somnade i 2 timmar igen. Nu är jag vaken och ska bara få i mig en bit mat och sen vill jag lägga mig igen. Det är därför har är lite off här idag. Den stackars lilla tid jag orkar vara vaken vill jag lägga på att pussa lite på Leo och passa på att få i mig något ätbart. Jag och Henrik ska skära upp lite frukt och lägga oss i sängen så fort Leo har somnat och kolla på någon film. Jag hoppas att anledningen till att jag är så trött är för att kroppen behöver vila inför förlossning! Man har ju läst att det börjar så här för vissa, att man känner sig sjuk och trött men sen jävlar drar det igång. Det hade ju varit underbart om det blir så för mig med. Kanske är det förlossning på G eller så är jag bara sjuk helt enkelt ;) 

Förhoppningsvis somnar jag skönt här sen och sover hela natten. Tänk att få vakna utvilad imorgon och så vill Frankbebisen komma ut. Det hade varit fantastiskt. Det är "bara" 16 dagar kvar till BF idag. Tänk då om man behöver gå över tiden då är det exakt en månad kvar. Den 22:a december startas jag i värsta fall. FYFAN. Jag kan verkligen inte ens tänka tanken på att behöva gå en hel månad till. 30 dagar. Nej du Frank, det är dags att du tittar ut nu! 

Jag måste avsluta detta inlägg med en mindre smickrande händelse från tidigare idag.

Vi åkte till City och handlade efter att vi hade varit hos svärisarna. Ibland är Leo lite väl ärlig. Man har ju hört om barn som skämmer ut sina föräldrar i t ex mataffären men jag har själv aldrig behövt uppleva det. Idag kom den dagen då mamma fick skämmas en smula.

Henrik och Leo står vi toalettpappret... Jag kommer dit efter att ha hämtat något annat. Leo ropar då ut bland allt folk:

- MAMMA DU BAJSAR SÅ MYCKET SÅ VI MÅSTE TA MASSOR MED TOALETTPAPPER! SÅ  ATT DET RÄCKER TILL DIG! 

Sen lastar han på med flera paket av toapapper i korgen....

Tack för den! Underbara unge? Okej att toalettbesöken blir flera men alla behöver kanske inte veta att jag missbrukar toapapper ;)

Nu ska jag säga god natt till min son och sen är det läggdags för mig också.

Hoppas ni har haft en underbar helg <3  

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas