jesscarlsson

Håller mig sysselsatt

Ja, man måste ju få tiden att gå och värkarna att börja komma igång. Jag vill inte ligga och vila hela tiden för då blir jag bara mer rastlös. Därför så tog jag med mig boysen till Knalleland och shoppade julsaker. Vi köpte nya kulor till granen och en ny ljusslinga. Leo fick en egen julgran till sitt rum som han även fick pynta själv sen. 

När vi kom hem så började jag och min minitomte att klä granen. Så mysigt. Jag tycker den blev riktigt fin. Det blev bara silver och vitt i granen i år. Inte en enda färg men det gör inget, blev nästan snyggare utan allt det röda. Vi kör ju silver/grått och vitt i resten av huset med så det passar bra ihop. 

Det hör till att vara klädd som tomte när man klär granen med ;) Imorgon ska jag åka och köpa en matta att lägga under granen. Det blev så tomt där. Hoppas jag hittar någon fin som inte är röd... 

Här är Leos egna lilla gran som han har klätt alldeles själv. HAHA. Alla kulor på samma ställe! Men vad gör det? Han blev supernöjd. Han fick även en egen liten tomte <3

Nu är det jul i vårt hus! Det enda som saknas nu är Frank. 

När vi var färdiga med alla granar, gardiner och annat som hör julen till så blev det mat. Henrik lagade nämligen en hemmagjord pizza medan jag och Leo fixade. Den blev sååå god men nu är vi så mätta. Vi ligger på soffan alla tre i matkoma. Henrik har till och med somnat. Jag ska snart dammsuga lite till sen blir det nog sängen i hyfsad tid idag. 

Vi fortsätter alltså att hålla tummarna för att Frank ska titta ut här snart. Vi får se om te och ananas hjälper ;) 

Hoppas ni har en fin söndag alla fina läsare <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas