jesscarlsson

Jag sliter snart av mig håret!

Godmorgon söndag.

Jag känner mig fortfarande sjuk. Haft en helvetes natt! Jag tror jag har varit uppe på toaletten säkert 5-6ggr. Haft jättesvårt att somna om för att det skaver så i halsen. Alltså jag känner mig sjuk fast ändå inte. Det känns som när man har rökt typ 1 helt paket cigg och druckit massa rödvin på det. Det värsta är att denna bakfyllan släpper inte. Jag hoppas för guds skull att inte Frank vill titta ut nu för jag skulle aldrig orka med en förlossning i detta skicket. Det är nog enda gången jag önskar att förlossningen inte ska dra igång! 

Den här "bakfyllan" är dock inte det värsta som hänt mig i natt. Jag har haft en och samma låt i huvudet heeeeela natten, till och med i drömmarna. Ellie Goulding har stått och sjungit samma låt om och om igen här jämte min säng. Jag får den inte ut ur mitt huvud. Det är sen hon uppträdde på Idol i fredags. Låten är ju rätt enformig i sig och den går om och om igen i min hjärna. Jag håller på att bli tokig. Jag hör den precis hela tiden! 

But my heart don't understand, why I got you on my mind? 

Vad är ert bästa tips för att få ur den ur huvudet? Jag har lyssnat på hela. Jag har läst texten. Jag har lyssnat på andra låtar nu på morgonen men det enda jag hör är Why I got you on my mind? Jag sliter snart av mig håret! 

Jag tänkte faktiskt ta en kopp te och en alvedon och försöka få lite mer sömn. Leo och Henrik ska ut och leka på lekplatsen med Leos kompis Brian så jag är själv hemma med hårbollen Charlie som ligger och tar hand om mig <3 

Leo blev glad iaf när han fick inviga sin overall idag ;) 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas