jesscarlsson

Klassiker!

Ja, vilken dag detta blev. Jag har fortsatt med mina försök att få igång magen lite ;) Jag har druckit en massa hallonbladste och dessutom så kryddade jag sönder den goda köttfärssåsen, som Henrik gjorde, med cayennepeppar. Alltså den blev så stark så jag kunde knappt andas efteråt. Vi får väl se om det gör någon skillnad ;) Får säkert bara halsbränna. 

Köttfärssåsen blev väldigt god innan jag kryddade sönder den iaf. Min man är så duktig på att laga god mat till mig

Jag hämtade även ett paket från Jotex med nya lakan som jag har tvättat och hängt upp så ska jag försöka bädda om imorgon. Det hade varit så mysigt att ha nybäddat när bebisen kommer. Det kan ju dock dröja så jag kanske hinner byta flera gånger ;) Men om bebisen inte tittar ut i natt så har jag ett mission för morgondagen, bädda om och ta kort på hur fina lakan jag har införskaffat nu till advent. Dom är lite juliga men inte för mycket. Man kan säkert ha dom året runt.  

Jag körde grabbarna till kompisgympan innan och åkte till knalleland en sväng. Jag var tvungen att fixa en bra halsduk till Leo som han kan ha på dagis nu när det är så kallt. Jag köpte en sådan man bara drar över huvudet som täcker bröst och nacke med. Dom är ju allra bästa att ha under overallen. Jag smet även in på hemmakväll. Jag fick ett mejl häromdagen om filmerbjudanden. Jag älskar ju att köpa film. Det är så roligt att köpa riktiga DVD-filmer tycker jag. Allt behöver man inte ha på datorn. Jag hittade Lejonkungen för 99:- men sedan såg jag att dom hade ett ännu bättre erbjudande som jag bara inte kunde motstå, 4 disneyklassiker för 249:-! Det var otroligt svårt att välja men jag tog det jag vet att Leo kommer gilla. Jag skulle vilja ha alla :) Jag älskar disneyfilmern! Det kan hända att det hänger med 4 nya innan erbjudandet tar slut på Hemmakväll

Leo har strax tittat färdigt på Peter Pan och imorgon blir det Den lilla sjöjungfrun. Jag längtar

Hoppas ni har haft en fin måndag! 

P U S S & K R A M

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas