jesscarlsson

Kategori: BAK

Tjuvstartat ordentligt (FOTOBOMB)

Ja idag har vi tjuvstartat ännu mer när det gäller julen. Vi har bakat pepparkakor. Vi köpte dock en färdig deg. Det var mest för att Leo skulle få baka lite. Han tycker ju att det är så roligt att kavla och trycka ut pepparkakor. Det är ju så mysigt. Dock blev dom lite tjocka men vad gör det när lillkillen är så nöjd? Det viktigaste var att han hade roligt. 

Det luktar så gott och juligt här hemma nu :) Underbart. Så mysigt att göra detta ihop som en familj. Baka pepparkakor. Jag älskar när vi gör saker tillsammans. Jag älskar att vara tillsammans med min killar. <3 

JULGODIS!!!

Så mysig tisdag det blev då :) 

Jag somnade om tidigare idag men sen tog jag tag i livet och stoppade i mig lite god lunch och sen åkte jag hem till Mickan för lite bebisgos. Så mysigt. Det blev en kaffe och lite häng bara men det räcker. Det är så skönt med sällskap. Att ha någon att prata med på dagarna. Det är underbart. 

När jag kom hem så fikade vi ju lite med semla och kaffe. SMASKENS. Sen har jag faktiskt orkat börja julbaka lite. Jag älskar julrecepten som Jenny lägger upp på Jennys Matblogg. Enkla och sååå goda!

Idag gjorde jag vitchokladfudge med crisp sen gjorde jag även ett tunt polkabräck. Det ska bli så spännande och se hur det blir när det stått i kylen över natten. Det var superenkelt att göra iaf. Jag älskar att Jennys recept är så lätta att följa. Det behövs inte så mycket ingredienser heller. Ska ni baka julgodis kolla Jennys Matblogg. BÄSTA!!  

Jag har haft tänt lite levande ljus på köksbordet och julmusik i bakgrunden. Jag längtar så mycket efter helgen nu när Henrik och jag ska städa och pynta. Stackars Henrik som nästan får göra allt men jag ska försöka torka och plocka det som är i min höjd. Det kan hända att jag får lite extra ont i kroppen denna helgen men det får det vara värt. Jag vill verkligen få i ordning här hemma nu. 

JUL, JUL, STRÅLANDE JUL <3 

Upp