jesscarlsson

Kategori: INSPO

JAG ÄLSKAR FYND!

Vilken fredagskväll detta blev då. Jag är väl nyshoppad igen ;) Var bara tvungen innan när Nelly körde 70% rabatt på river island. En väska som jag har tittat på så länge fick nu komma hem till mig. Den kostade från början 750:- och jag fick den av mig själv i present för 220:- JAG ÄLSKAR FYND! Men detta var det sista. Jag ska inte köpa hem något mer nu. Nu är det stopp. 

Visst är den fin <3

HÄR finns min nya älskling

 

WANTIES

Så mycket nytt och fräscht till december. Det är bara 11 dagar kvar tills min födelsedag. Här är lite inspiration till min man ;)

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

En bra önskelista tycker jag. Allt är superfint <3 

 

Men hur tuff?!?

Den här var ju bara för cool!

En retro polistrampbil. Finns att köpa HÄR. Dock liiiite dyr...

Älskar även dessa hoppkossor

Så otroligt söt. En sådan ska Frank få. Finns i olika färger HÄR.

 

Klänningar under 500:- till jul och nyår

Som rubriken lyder. Här finner ni 12st olika klänningar som passar sig bra nu till jul och nyår och alla ligger under 500-lappen.

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

 

Låt er inspireras!

Okej, nu snackar vi wishlist. Det här var livsfarligt för mig. Jag har hittat så otroligt mycket snyggt som ni kan se här nedanför men kanske en smula dyrt i vissa fall. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få ha dessa plagg och accessoarer i min kommande Walk In Closet.  

Låt er inspireras, jag älskar varenda liten sak här <3 

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

Materiell kärlek. 

Ett litet söndagstips

Hur härligt är det inte att klicka hem lite nytt en söndag? Älskar att nätshoppa på söndagar. Älskar att nätshoppa varje dag egentligen men det är något speciellt med söndagar när man kan sitta i lugn och ro och kolla på datorn.

Nu gäller det att passa på här. Just nu är det superpriser på allt smink HÄR

 

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

 

 

FAVS on SALE

Makeup Wanties

HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR

Jag älskar Madlady. Det finns otroligt mycket roligt i deras butik :) Annorlunda och tuffare makeup. Love it!

Dagens outfit

Hade jag inte varit jättetjock och gravid så hade den här outfiten varit dagens outfit. SÅ JÄVLA SNYGG!

HÄR//HÄR//HÄR

Så typisk Jessica outfit. Älskar slitna jeans och en stickad tröja. Man kan ha sneakers till eller så gör man som här att man gör det lite mer festligt med en högklackad sko till. Älskar både sneakers och högklackat. Jag önskar bara att man gick mer i högklackat för det är jag ingen höjdare på men nu efter graviditeten har jag bestämt att jag ska börja gå mer i höga klackar. Det är ju SÅ snyggt! 

Julklappstips till bebis

En liten önskelist från Frankis <3 

Det finns alldeles för mycket fint till bebis som mamma vill ha. 

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

Nya MUST HAVES

Så mycket snyggt som kommer nu. En månad kvar med magen och sedan några veckor innan man kan börja klä sig igen. Jag har varit otroligt duktig när det gäller att inte shoppa kläder till mig själv nu under graviditeten så när det här är över så kan jag få unna mig lite nytt ;) Tills dess så har ni massa inspiration här

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

PUSS PÅ ER!

Inredning barnrum

Lite inspiration en söndagsförmiddag. Det finns så mycket jag vill ha till Franks rum. Här är lite av vad jag har tänkt mig. Finns det något roligare än inredning? Speciellt roligt till barnrum tycker jag. Det finns så mycket stilrent. Jag har ju tänkt att satsa på svartvitt. Svartvitt med lite trä och gråa detaljer. SUPERSNYGGT!

 

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR

Sömnlös med panikångest

Jag ligger väl här vaken i min säng som vanligt vid den här tiden. Leo somnade vid 21,30 men jag har bara legat och haft ångest. Jag har otroligt mycket ångest och panikattacker nuförtiden. Inte ens värmekudden hjälper mig att sova nu... Jag orkar inte mer. Jag vill verkligen inte vara gravid mer det känns så otroligt långt kvar med. Det är bara exakt en månad kvar till bf nu efter midnatt. Den 8 november. Det känns dock som en evighet. Den här sista tiden känns värre än hela graviditeten tidigare. 

Vad gör man när man mår dåligt och inte kan sova? Man surfar runt lite på nätet och kollar på fina saker man kan önska sig när man fyller år i december. Eller i julklapp ;) Jag har så många önskelistor för det finns så otroligt mycket fina saker. Här är en iaf. Jag vill verkligen ha allting här. Men mest av allt vill jag ha plattången alltså. Jag försökte platta håret idag igen men det går inte. Den sliter sönder det. Det gör bara ont och jag blir irriterad. Jag kunde valt att köpa en ny plattång igår men jag valde ju faktiskt babyskyddet till Frank istället. Osjälviskt av mig va? ;) Inget jag ångrar. Det kommer underlätta mina vardag väldigt mycket! 

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 

JULINSPIRATION

Det är inte långt kvar nu. Jag ska snart börja packa upp lite ljusstakar och så här hemma :) Det finns så otroligt mycket fint nu. Modernt. Jag gillar ju det svart/vita och det guldiga. Här kommer lite inspo :)

 

 

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

Skip Hop skötväskor med 40% rabatt

Sjukt snygga skötväskor med 40% rabatt!

Jag vill klicka hem en till mig men jag vet inte vilken färg jag ska välja? SNÄLLA hjälpa mig!

 

Ni hittar dom HÄR med 40% rabatt.