jesscarlsson

Kategori: JUL

Håller mig sysselsatt

Ja, man måste ju få tiden att gå och värkarna att börja komma igång. Jag vill inte ligga och vila hela tiden för då blir jag bara mer rastlös. Därför så tog jag med mig boysen till Knalleland och shoppade julsaker. Vi köpte nya kulor till granen och en ny ljusslinga. Leo fick en egen julgran till sitt rum som han även fick pynta själv sen. 

När vi kom hem så började jag och min minitomte att klä granen. Så mysigt. Jag tycker den blev riktigt fin. Det blev bara silver och vitt i granen i år. Inte en enda färg men det gör inget, blev nästan snyggare utan allt det röda. Vi kör ju silver/grått och vitt i resten av huset med så det passar bra ihop. 

Det hör till att vara klädd som tomte när man klär granen med ;) Imorgon ska jag åka och köpa en matta att lägga under granen. Det blev så tomt där. Hoppas jag hittar någon fin som inte är röd... 

Här är Leos egna lilla gran som han har klätt alldeles själv. HAHA. Alla kulor på samma ställe! Men vad gör det? Han blev supernöjd. Han fick även en egen liten tomte <3

Nu är det jul i vårt hus! Det enda som saknas nu är Frank. 

När vi var färdiga med alla granar, gardiner och annat som hör julen till så blev det mat. Henrik lagade nämligen en hemmagjord pizza medan jag och Leo fixade. Den blev sååå god men nu är vi så mätta. Vi ligger på soffan alla tre i matkoma. Henrik har till och med somnat. Jag ska snart dammsuga lite till sen blir det nog sängen i hyfsad tid idag. 

Vi fortsätter alltså att hålla tummarna för att Frank ska titta ut här snart. Vi får se om te och ananas hjälper ;) 

Hoppas ni har en fin söndag alla fina läsare <3

ÄNTLIGEN!

Vilken dag det här blev då. Jag trodde inte det var sant imorse när jag tillslut somnade om och klockan ringde vid 10 igen. Jag var så trött och kom inte upp ur sängen. Tillslut bestämde jag mig för att ta tag i mitt liv så jag började göra mig i ordning lite och tog mitt pick och pack och drog iväg till jobbet. Så mysigt att träffa Sandra och Anton igen <3 Vi fikade lite. Jag bjöd på min vita chokladfudge som jag bakade häromdagen. Den blev supergod!

När vi väl kom hem sen, jag och Henrik, så började vi med städningen. Jag har förstört hela min kropp men skit samma. Jag orkar inte bry mig. Jag tänkte att jag skulle försöka städa igång förlossningen så den här foglossningsmamman har legat på knäna och skrubbat hela toaletten och vartenda hörn i den delen av huset. Fick panik när jag inte hittade några bra mattor till badrummet så jag tog bilen och åkte till rusta och handlade runda, röda mattor och röda handdukar. Så denna julen kör vi rött på toaletten. Det blev så mysigt. ÄNTLIGEN är även stjärnorna uppe i fönstren. Jag har dammtorkat och dammtorkat och nu är det så rent och fräscht i fönstren så det är sjukt. Det som är kvar tills imorgon är gardinerna som ska upp och torkning av golv i kök och vardagsrum annars är det mesta färdigt och det känns helt fantastiskt. Henrik har till och med varit iväg och slängt skräp på tippen, tidningspapper, glasflaskor och all wellpapp. Så skönt. Det är så fint här hemma nu. Får ta lite mysiga bilder imorgon när ALLT är färdigt. 

Leo somnade här på soffan vid strax efter 20. Han var så trött den lille. Jag hoppas så att det här är sista helgen nu då vi bara är tre i familjen. Det vore underbart om Frank har tänkt att titta ut när vi har städat färdigt imorgon. Jag ska nu hälla i mig en kopp hallonbladste och äta lite frukt och ost tror jag :D 

Hoppas ni har en fin fredag

Här kommer lite bilder på hur mysigt det börjar bli här hemma. 

 

Älskar julen. Det är så mysigt!

 

JULINSPIRATION

Det är inte långt kvar nu. Jag ska snart börja packa upp lite ljusstakar och så här hemma :) Det finns så otroligt mycket fint nu. Modernt. Jag gillar ju det svart/vita och det guldiga. Här kommer lite inspo :)

 

 

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

Upp