jesscarlsson

Kategori: Prylar

Jag gör alltid såhär.

Ja nu ligger vi i sängen och stackars Henrik håller på att kolla ikapp på Homeland. Vi är båda så trötta efter att spänningarna har släppt vad gäller bilköpet. Samtidigt är man fortfarande lite uppspelt för man vill bara ut och köra och titta på bilen. 

Jag har ju dukat upp ett fruktfat i sängen och samtidigt har jag min nya, otroligt fina, plattång jämte mig. Jag gör alltid så här när jag köpt/fått nya saker. Jag vill ha dom nära mig. Hade jag kunnat så hade jag haft bilen i sängen i natt ;) Meen det går ju inte. Jag känner nästan lite separationsångest nu när jag vet att Henrik kommer köra iväg med bilen till jobbet imorgon. Jag får alltså inte se den innan 16 imorgon eftermiddag. SUCK.. Däremot så kommer min nya plattång att få en fin plats på sängbordet i natt. Jag förstår inte hur jag kan bli så glad av materiella ting men jag älskar prylar! Jag har ärvt det av min far, han är lika prylgalen som jag om inte värre ;)

Nu ska jag passa på att njuta in i det sista av denna dagen och försöka att slappna av så jag kanske kan somna innan 02,00 inatt. Det hade jag behövt.

Hoppas ni har haft en underbar måndag <3 Det har jag definitivt haft! 

Nya leksaker till mamma och pappa

Så otroligt glad över dom fina presenterna Henrik fick av sina föräldrar idag! Något som vi verkligen behövde ha här hemma :) 

En skrivare och en Kärcher fönsterputs <3 Underbart. Skrivaren kommer jag nog använda mest ;) Behöver köpa lite bättre papper bara. Så skönt att man kan kopiera och skriva ut själv nu istället för att behöva göra det på jobbet eller hos någon som har skrivare. Fönsterputsen kommer verkligen komma till användning här hemma. Så skönt att ha den, inte bara till fönstren utan även till speglar och duschdörrarna. Blir ju superbra och så enkelt som det är. Jag tror Henrik kommer leka med fönsterputsen imorgon och jag kommer sitta och skriva ut ;) Haha. Prylnördar. 

Tack snälla Carina & Heikki! 

 

Upp