jesscarlsson

Kategori: Skönhet

BILDERNA SOM ALLA VÄNTAT PÅ!!!

Hur ser hon ut? 

Jo, såhär ser jag ut nu! 

 

Mörkare botten och lite slingor på det. Jag älskar mitt nya hår! Så skönt att vi kortade av det <3 Du är bäst Loysan!

 

Hur blev förvandlingen?

Äntligen hemma! Min kropp är helt förstörd efter denna dagen. Jag har iaf fått ordning på håret och naglarna :D Lycklig mamma :) 

Hur blev det då? Jag är så otroligt nöjd måste jag säga. Håret blev hur bra som helst! Jag har världens bästa frisör. Ska ni klippa och färga er så gå till Louise på Bond Studio i Borås. Hon är superduktig. Naglarna kunde kanske blivit lite roligare men dom är ju betydligt fräschare än innan. Tänkte jag kanske kan fila till dom lite själv sen. 

Här kommer bilder på förvandlingen 

Naglar

Det fick bli vinröda naglar. Det känns höstligt och fräscht :) Längden blev lagom tycker jag!

Före                                                                                                       Efter

EFTER <3 

Vad tycker ni? Jag är så nöjd med håret alltså. Vi klippte av otroligt mycket av längden så håret känns så fräscht! 

Bild på hur jag ser ut framifrån får ni kanske senare idag eller om jag får till en bra imorgon. Det är just nu så otroligt dåligt ljus där jag sitter så bilderna blir inte bra ;) Man ser inte hur fint håret blev liksom :) Jag får återkomma med det helt enkelt. 

Slippa gömma mig

Äntligen ska jag slippa gömma mig under mössan. Håret ska få en uppfräschning. Thank god! Det är så skönt att jag har en så duktig vän som är frisör. Speciellt nu med foglossningen för då kan jag resa mig upp och gå lite och inte behöva känna mig dum om jag behöver byta ställning lite då och då ;) Hon förstår ju liksom. Det hade säkert gått bra hos en annan frisör också men det känns skönt att inte behöva vara "jobbig" mot någon som man inte känner. 

Så glöm nu inte att hålla utkik här inne idag. Ni vet att det är en makeover på gång ;) Det kanske dyker upp en helt ny människa här senare...  

P U S S P Å E R <3

Upp