jesscarlsson

Kategori: Vänner

Bli inte nervösa...

... jag är här!

Det är ingen förlossning som har dragit igång eller så. Jag har bara koncentrerat mig på att ha en riktigt mysig kväll ihop med mina tjejer och det blev det verkligen! Jag började må lite bättre innan. Haft illamående till och från men när vi väl skulle äta hos Mickan sen så var jag så hungrig. Jag har ätit hela kvällen nu istället ;) Så mycket gott med. Och onyttigt men det gör väl inget. 

Vi började med att äta massa ostar som jag shoppat med mig från city ;) När Anna kom sen så började vi laga lite soppa tillsammans. Räksoppa. Eller ja, Anna och Mickan lagade medan jag satt och vickade på en stol ;) Jag var gott sällskap iaf... Soppan blev underbart god. Till det serverades det även vitlöksbröd. MUMS!

 

Vi fortsatte sedan med lite kaffe och tårta. Jag och Mickan beställde en god och gräddig jordgubbstårta på City till Anna i födelsedagspresent :) Hon fick en liten tårta och en låda med skumtomtar av oss. Vi brukar inte köpa något speciellt till varandra utan bara något litet symboliskt. Anna älskar skumtomtar och det gör vi med ;) 

När vi väl ätit oss sprickfärdiga på både soppa, bröd och tårta dukade vi fram snacks och satte på en "skräckis". Filmen var dock inte jätteläskig och tur var väl det för stackars Mickan är gräsänka och ska sova själv inatt. Det kommer nog gå bra. Hon har ju mysiga Loui att gosa med

Det blev en väldigt mysig tjejkväll faktiskt. Det trodde jag inte när jag vaknade, att jag skulle orka åka någonstans alls fanns inte riktigt i mina tankar imorse... Men jag är så glad att jag kom iväg. Jag älskar mina vänner så mycket!! Det finns inte en tråkig stund ihop med Mickan och Anna. Jag skrattade så ett tag så jag fick ont i magmusklerna innan. Jag visste inte ens att det fanns något kvar av dom ;) TACK FÖR IDAG MINA ÄLSKLINGAR Det var precis vad jag behövde efter en jobbig natt och morgon. Ni är bäst! 

Nu är det dags för mig att försöka sova lite. Det blir kanske något avsnitt av Vänner sen ska jag stänga av TV:n och hoppas att jag får sova bra hela natten. 

Ha en underbar natt fina läsare

Kämpar vidare.

Jag vaknade nyss. Jag har fått sova några timmar men jag mår fortfarande otroligt illa. Fick i mig lite mat precis men nu bubblar det så mycket i min mage. Jag får gåshud hela tiden och kallsvettas. Jag har tömt mig totalt på toaletten och nu ska jag värma värmekudden och krypa ihop i fosterställning igen. Jag kämpar vidare här hemma. Jag hoppas att jag känner mig bättre snart för jag ska ju ha myskväll med Mickan och Anna idag... Vi ska ju laga mat och kolla film. Vi får se. Jag kanske mår bra om en stund. Jag vill åka iväg och göra något för då tänker jag inte lika mycket på hur gärna jag vill att det här ska vara över nu, graviditeten alltså. Jag kan lika väl må illa inne hos Mickan sen som här hemma. Skönt för Henrik med om han slipper mitt gnäll ;) Det blir mina stackars vänner som får stå ut med det istället. HAHA.! 

Ni vet iaf att än har inget hänt utan jag mår bara illa och därför är jag lite off här idag.

Hoppas ni har en betydligt bättre torsdag än mig <3  

#throwbackthursday

Jag Mickan & Anna. 15 år gamla. Mogna tjejer ;) Blonda tjejer...

 

Idag är det ingen vanlig dag...

...för det är världens bästa Annas födelsedag! 

Grattis på din dag min bästa vän <3 Så mycket roligt vi har haft ihop och så mycket roligt vi kommer att ha ihop i framtiden. Du fyller mitt liv med så mycket glädje. Det finns inte en tråkig stund ihop med dig. Hoppas det får en underbar dag. Jag älskar dig! 

SÅ MYCKET KÄRLEK!! <3 

Upp