jesscarlsson

Kategori: Vardagstankar

Reklamen som fortfarande ger mig gåshud.

Dom har börjat visa reklamfilmen på tv igen som ger mig så otroligt mycket knottror på armar och ben. Jag får rysningar i hela kroppen. Den är så mäktig på något vis. 

Jag älskar den. Sverige när det är som vackrast. 

Hur ska vi lösa detta problemet?

Jag och Henrik har just nu ett litet problem som ligger och skaver. Det kanske skaver mest hos mig och ni ska få veta varför här strax. Jag vet inte hur vi ska lösa det på bästa sätt så att ingen blir sur, ledsen eller besviken. Det är ju det här med serierna. Just nu följer vi lite olika. Vi har ju Modus som vi båda vill se. Sen har vi The Blacklist som vi också ser ihop. Det är ju bara det att dessa serier har vi bara ett avsnitt av i veckan. Vi har sett alla andra säsonger som finns av The Blacklist  och Modus har ju bara en än.

Därför började vi ju kolla på Homeland.... Det är här problemet börjar. Jag är helt fast!! Jag vill bara fortsätta titta hela tiden. Henrik har INTE fastnat. Han somnar ifrån varje avsnitt varje kväll. Då måste jag ju pausa för att han vill ju verkligen försöka fastna för serien. Ibland pausar jag inte det avsnittet vi kollar på när han somnar utan kollar färdigt ensam och pausar sedan innan nästa börjar. Då innebär det att Henrik ligger lite efter men det kan han ta igen på kvällen medan jag bloggar ;) Idag skulle han se färdigt säsongsavslutningen på säsong 1 av Homeland men han somnade...igen. Jag har längtat hela dagen att få börja på säsong 2. Ettan slutar ju så otroligt spännande och jag skulle ju kunna kolla hela dagen här hemma. Eftersom jag inte har något annat att kolla på på dagarna, och därför håller på att bli galen, så måste jag antingen strunta i Henrik och kolla Homeland själv eller börja på en annan serie ensam som jag vet att han ändå inte vill se. Jag vill verkligen att vi ska ha Homeland ihop. Det är ju så mysigt att prata om serien och längta tillsammans. Samtidigt så har vi ju andra serier vi ser tillsammans.

Förstår ni problemet? 

SNACKA OM I-LANDSPROBLEM!!!

Jag funderar nu på om ska börja se på BRON. Tänkte kanske dra ett avsnitt här nu i sängen innan jag somnar för att se om det kan vara något för mig. Mamma och Carina (Henriks mamma) säger att den är superbra och vi brukar gilla samma. Jag kör ett avsnitt av BRON och håller mig borta från Homeland. Iaf en dag till...

Ett litet fat med apelsin får duga som bedtimesnack idag. 

Godnatt alla ni fina, underbara läsare. Sov så gott! 

N A T T I N A T T I <3

Ska han aldrig dö?!? SUCK

Jag ligger här i sängen och kollar på TV:n. Det är en sak som jag undrar över.
Ska han aldrig dö? Den där killen överlever verkligen allt...

...James Bond. En till film. SUCK. Dom kan dra in pengar på den karaktären alltså. Hur länge ska han överleva? Tröttnar inte folk? Jag har verkligen tröttnat. Jag kan inte känna något sug att titta på en till Bondfilm. Är det inte lite samma hela tiden? Man vet ju också att han aldrig dör. Nej jag tycker det börjar bli tröttsamt. Gubben har ju funnits sen för alltid?  50-60 talet? 

Kan man inte komma på något nytt snart? Det känns som om filmindustrin har tappat sin fantasi dom senaste åren. Det enda som dyker upp är nya versioner av gamla seriehjältar som Spiderman och Stålmannen. Man gör även en ny Jurassic Park. När kommer något nytt och fräscht? Jag vet inte när jag var riktigt sugen på att gå på bio senast? Det kommer ingen storfilm som lockar mig. Serierna däremot har dom verkligen lyckats med dom senaste åren och det är ju bra :) Men snälla släpp ut en riktigt bra film med lite nytänk snart. Tack på förhand :) 

 

 

 

Upp